×

OPENINGSTIJDEN

Zondag en maandag van 12:00 tot 18:00
Dinsdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00

SUBZERO°S | KOSTVERLORENHOF 101 | 1183HH | AMSTELVEEN

FORGOT YOUR DETAILS?

SUBZERO°S

HOMEMADE HAPPINESS

NY STYLE CHEESECAKE

SUBZERO°S

HOMEMADE HAPPINESS

CHOCOLATE FUDGE CAKE

PREV
NEXT

HOMEMADE HAPPINESS

Vrijwel al het lekkers bij SUBZERO°S is homemade; gemaakt in eigen keuken. Onze heerlijke cheese cakes, carrot cakes en red velvet cakes zijn met liefde en aandacht gemaakt. Regelmatig bakken we ook een andere taart, zoals een heerlijke ambachtelijke appeltaart of een chocoladetaart.

Ook de verantwoorde banaan-dadel cake en de populaire brownie gemaakt van de origin chocolate, zijn ontdekt door een groot aantal liefhebbers. Met de chocolade fudge cake, eveneens gemaakt van onze kwaliteitschocolade, is er veel lekkers om uit te kiezen.

Ken je onze macarons al? Leuk om als cadeau te geven of gewoon lekker om jezelf te verwennen. Momenteel worden de macarons alleen op bestelling gemaakt. Er is keuze uit heel veel smaken en ook zijn er speciale macarons te bestellen zoals unicorn of Pokemon.

Alle taarten & cakes zijn per punt, stuk of meerdere punten te verkrijgen in de winkel. Hele of halve taarten zijn op bestelling en ook speciale wensen kunnen in overleg gerealiseerd worden. Zoals een gepersonaliseerde tekst op een taart of een specifieke smaak.

Online bestellen kan binnenkort ook, alle taarten en cakes kunnen dan afgehaald worden in de winkel. Omdat ze vers gebakken worden, is het niet mogelijk om dezelfde dag nog op te halen, dus bestel tijdig. Bestellen kan telefonisch tijdens onze openingstijden op 020 737 14 86

TOP