×

OPENINGSTIJDEN

Zondag en maandag van 12.00 tot 18.00,
Dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00.

IJs van SUBZERO°S

Voor de feestdagen - maar ook daarvoor en erna - heeft Subzero°s een heerlijk assortiment ijstaarten gemaakt. Dus u kunt nu ook al bestellen en genieten!

In ons assortiment hebben we de klassieke, ronde ijstaart en luxe ijstaarten. De ijstaart klassiek wordt gemaakt in drie formaten: 4 tot 6 personen, 6 tot 8 personen of 10 tot 12 personen. De ijstaart luxe is er in twee formaten: 8 tot 10 personen of 11 tot 13 personen.

Naast de twee soorten ijstaarten bieden we de mogelijkheid om een ijstaart samen te stellen en te personaliseren. Dit gaat uiteraard even in overleg en moeten we ook wel wat ruimer van te voren weten.

Verder kunt u natuurlijk ook schepijs bestellen. U kunt zelf u smaken kiezen en de grootte van de bak. De keuze bestaat uit 0,5 liter, 0,75 liter 0,75 liter of 1 liter. Al dan niet in een geïsoleerde bak als u wat verder moet reizen.

Een combinatie van ijstaarten en schepijs is uiteraard ook een optie. U kunt uit het hele assortiment kiezen en dit in één keer online bestellen en afrekenen. Hoe makkelijk!

U geeft zelf aan welke datum en tijd u het komt ophalen en wij zorgen ervoor dat het klaarstaat.

Let op! U kunt uiterlijk tot en met donderdag 20 december bestellen, ophalen is mogelijk tot maandag 23 december 16.00 uur. (U kunt een ijstaart bestelling na minimaal drie dagen ophalen, tenzij anders afgesproken.)

Van 30 december tot en met 6 januari zijn we gesloten.

TOP