×

OPENINGSTIJDEN

Zondag en maandag van 12:00 tot 21:00
Dinsdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 21:00
2de Pinksterdag, maandag 29 mei, geopend vanaf 14:00

SUBZERO°S | KOSTVERLORENHOF 101 | 1183HH | AMSTELVEEN

FORGOT YOUR DETAILS?

IJsfiets SUBZEROS Grand Hotel Amstelveen

Grand Hotel Amstelveen

Het Grand Hotel Amstelveen organiseerde een gezellig event met een mistery guest; Dennis van Aarssen, winnaar van The Voice of Holland 2019

International School Amstelveen

International School Amstelveen organiseerde een fundraising voor het goede doel. SUBZERO'S was erbij en hielp mee!

Rugby Club Amstelveen

Bij Rugby Club Amstelveen had iemand wat te vieren en vroeg SUBZERO'S om ijsjes te scheppen voor de jeugdteams.

Andere events: Hockeyclub HIC Amstelveen, Kinder Campus King Amstelveen, School of Understanding Amstelveen, Modefabriek RAI, diverse privé feesten

IJSFIETS HUREN?

Voor ieder evenement of feestje

Onze ijsfiets is te huur voor evenementen en feestjes. Met 4 smaken en capaciteit voor zo'n 400 bolletjes ijs, zijn er veel mogelijkheden om uw gasten van een lekker, ambachtelijk bereid ijsje, te voorzien.

Gebruik onderstaande formulier om een offerte aan te vragen. In geval van een groot evenement doen we een aanbod op maat na overleg over de opties.

Voor ieder evenement is van toepassing dat het eerste uur voor huur en personeel berekend wordt (€70), met een minimumafname van 60 bollen (€1,50 per bol) voor in totaal €160,-. In deze prijs zijn bakjes en hoorntjes inbegrepen en de uiteindelijke prijs zal op basis van nacalculatie bepaald worden. (daadwerkelijk aantal geschepte bollen x €1,50)

Graag ook rekening houden met reistijd, dit valt ook onder de huur. Dus met 15 minuten fietsen vanaf Kostverlorenhof naar de locatie (heen en terug dus 30 minuten) is er 30 minuten beschikbaar voor op het evenement zelf. In totaal is dat één uur. De maximale fietsafstand is overigens 4km vanaf Kostverlorenhof.

TOP