Limited Edition: Banana Caramello & KitKat

Zin in iets dat romig, krokant én net iets té lekker is? Maak kennis met onze nieuwste smaak: fluweelzacht bananenroomijs, verrijkt met een royale swirl van volle, zoete karamel en afgetopt met knapperige stukjes KitKat. En je weet op=op

*Onze Limited Editions zijn unieke smaken die we (on)regelmatig maken – omdat we ze zelf lekker vinden, omdat klanten erom vragen, of gewoon om iets nieuws te proberen. Op = op! Dus als deze smaak je aanspreekt, wees er op tijd bij. Wil je ‘m graag nog eens terugzien? Laat dan een bericht achter via het contactformulier!

Deel dit bericht (niet via X, stop met X!)

Andere updates

  • Openingstijden winterseizoen

    De herfst is officieel begonnen, de dagen worden korter en de lucht frisser... het is [...]

  • Openingstijden update

    Vanaf 30 augustus hanteren wij weer aangepaste openingstijden. De zomervakantie is voorbij, de dagen worden [...]

  • Probeer ook onze home made brownie

    Intens en verslavend lekker. Onze brownie maken we helemaal zelf, in eigen keuken, volgens een [...]

  • LIMINTED EDITION – Limoen & Basilicum

    Zin in iets dat je even wakker schudt? Onze nieuwste sorbet is een frisse, pittige [...]

  • Limited Edition: Banana Caramello & KitKat

    Zin in iets dat romig, krokant én net iets té lekker is? Maak kennis met [...]

  • Vanaf 16 juni weer geopend tot 22.00 uur

    Langer genieten van de zomer bij SUBZERO'S De dagen worden langer, de zon schijnt feller [...]

  • Limited Edition: Caramel Brownie roomijs

    Bereid je voor op een onvergetelijke smaaksensatie! Bij SUBZERO'S hebben we weer een meesterwerk gecreëerd: [...]

  • Openingstijden update

    De komende weken is er een aantal feestdagen waarop we aangepaste openingstijden hanteren. Pasen: Eerste [...]

  • Er is weer softijs

    Vanaf het weekend van 5/6 april is er weer softijs te verkrijgen. Geheel volgens eigen [...]

  • Aangepaste openingstijden

    Onze nieuwe openingstijden zijn vanaf zaterdag 29 maart 2025: Zondag en maandag van 12.00 tot [...]